Trainers

Mijn naam is Ingrid van Gulik

 

Hardlopen is altijd een rode draad in mijn leven geweest, in combinatie met andere sporten. Mijn passie voor hardlopen kreeg de overhand, waardoor ik in 2006 lid ben geworden van een hardloopvereniging. Al snel ging ik wedstrijden lopen en raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de achtergronden van het hardlopen.

Na een aantal opleidingen te hebben gevolgd bij de Atletiekunie ben ik inmiddels gediplomeerd loop- en wandeltrainer en verzorg ik vanaf 2009 trainingen.

Ik ben zelf ook nog steeds actief in de vorm van wedstrijden op het gebied van halve/hele marathons en ik heb inmiddels ook de uitdaging gevonden in de wereld van de triatlons.

In de afgelopen jaren heb ik zelf ook veel verschillende manieren toegevoegd met voeding in combinatie met sport om te kijken hoe ik zelf aan een goede balans kon komen en dat ik ondanks het velen sporten een juiste balans kon krijgen met mijn gewicht.

Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan en opgeleid tot voedingsdeskundige om mensen te helpen naar een gezond gewicht. Een gezond gewicht kan je bereiken door de juiste voeding en de juiste beweging toe te voegen om zo af te vallen op de juiste plaatsen en geen jojo effect meer te krijgen.

 

Vanuit mijn passie begeleid ik  mensen met sporten en afvallen om zo een juiste balans te krijgen en om ieder zijn eigen doelstelling op maat te laten behalen.